AGT TOUR V ŠVICI

Image:AGT TOUR V ŠVICI
18. dec, 2017 Avtor: Elan
DELI STRAN

 

Elanov Always Good Times Tour se bo med novembrom 2017 in marcem 2018 odvijal v 12-ih evropskih državah. Vse smučarje vabimo, da se nam pridružijo in brezplačno testirajo Elanove produkte na več kot 30-ih smučiščih po celi Evropi. Z malo sreče na teh dogodkih lahko naletite na nekatere od največjih smučarskih legend, saj se nam bodo naši ambasadorji namreč pridružili na nekaterih izbranih lokacijah. Obiskovalci bodo imeli tudi možnost, da se bodo na vsakem dogodku potegovali za bogate nagrade. Nekaj vemo zagotovo – zabava na snegu je zagotovljena! Pridite torej na svež zrak in se udeležite Elanove turneje na najbližjem smučišču.

AGT Tour v ŠVICI

Če se udeležite turneje po Švici in testirate Elanove smuči, sodelujete v žrebanju za nevrjetno nagrado, Helisking v Kanadi. Pridružite se nam lahko:


6.-7. januarja v Alp Lavozu v kraju Lenzerheid
13.-14. januarja v Standhütte v kraju Adelboden-Lenk
20.-21. januarja v Adlerju v kraju Zermatt
3.-4. februarja v Fuxäguferju v kraju Davos
10.-11. februarja v Rinderberg swiss Alpine Lodge-u v kraju Zweisimmen
17.-18. februarja v Berghotel Leiterliju v kraju Lenk-Betelberg
24.-25. februarja v Berghaus Horneggliju v kraju Schönried
3.-4. marca v Rothorngipflu (Test in Scharmoin) v kraju Lenzerheide

Medalje, naslovi in pokali
13. mar, 2019 | Ingemar Stenmark

Medalje, naslovi in pokali

Nikoli nisem bil človek, ki bi se naslajal nad spomini in nekdanjimi uspehi. Pravzaprav o njih sploh ne premišljujem in na mnoge sem že pozabil. Prepričan sem, da življenje v preteklosti ne pomeni ničesar, spanje na starih lovorikah pa je le spanje. Danes smo leta 2018, vse to pa se je dogajalo v sedemdesetih in osemdesetih letih prejšnjega stoletja. Ja tako daleč je od tega, da se je vmes že spremenilo stoletje in celo tisočletje ...

Preberi več
S prijatelji v hribe
26. feb, 2019 | Davo Karničar

S prijatelji v hribe

Alpinistično smučanje je zelo samotarska dejavnost. Morda prav zato še toliko bolj uživam v trenutkih, ko sem na snegu z ženo, otroki in prijatelji. Konec marca smo se odpravili na Peco. Bil je čaroben dan.

Preberi več
Nenadomestljiv
31. jan, 2019 | Gregor Šket

Nenadomestljiv

Les je lep. Les je močan. Les je elastičen. Les je trden. Les diši. Les je življenje. Les je zibelka. Les je narava. Les je slovenski. Les je Elan.

Preberi več
Oglejte si vse novice
Vaši osebni podatki, ki jih vnašate med postopkom naročanja in plačila, so zaščiteni s protokolom SSL. Tretje osebe ne morejo videti podatkov, ki jih vnašate. Za varen prenos podatkov uporabljamo sodobno 128-bitno tehnologijo.
 

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC