Vaš Elanov smučarski horoskop

Image:Vaš Elanov smučarski horoskop
01. jan, 2019 Avtor: Krista Crabtree
DELI STRAN

 

Kaj vam vaš sončni znak pravi o vaših željah po smučeh? Pa poglejmo astrološke značilnosti Zodiaka in jih povežimo z Elanovimi W Studio smučmi.

Oven: od 21. marca do 20. aprila
Če ste rojene pod znakom Ovna, ste znane kot pustolovske, energične, dinamične, hitre, navdušene in samozavestne, zato bi rade imele 68-milimetrsko smučko Speed Magic. Ker se borite s hitrim tempom, impulzivnostjo, nestrpnostjo in včasih rade izzivate usodo, vam ta smučka omogoča zabavno kardio vadbo. Hitrost kontrolirate z natančnimi zavoji po smučišču in poskrbite, da se glave drugih smučarjev obračajo za vami, ko občudujejo vaš stil.

Speed Magic Power Shift

Bik: od 21. aprila do 21. maja
Tiste, ki se rodite v znaku Bika, ste znane kot potrpežljive, zanesljive in ljubite varnost, zato si želite Delight Magic smučko. Ker se lahko borite z nefleksibilnostjo in posesivnostjo, vam ta smučka omogoča enostavno manevriranje in stabilnost pod nogami. Smučka bo tako vaša trdna partnerica za smučanje zahvaljujoč tehnologiji TubeLite in SlimShape.

Delight Magic Light Shift

Dvojčka: od 22. maja do 21. junija
Tiste, rojene pod znakom Dvojčka, se rade učite in ste znane kot prilagodljive, vsestranske, mladostne, živahne in duhovite, zato si želite Insomnio. Ker se boste borile z živčnostjo, nedoslednostjo in boste zelo napete, vas bo ta vsestranska napolnila z občutkom mirnosti, ko se boste spustile po pobočju, zahvaljujoč inovativni tehnologiji Amphibio 4D, Trulite leseni sredici in 73 mm širokem pasu.

Insomnia Power Shift

Rak: od 22. junija do 22. julija
Znano je, da ste tiste, rojene v znaku Raka, čustvene, intuitivne, domiselne in včasih previdne, zato bi želele imeti Element White Blue smučko. Ker se lahko borite z nihanjem v razpoloženju, spremenljivostjo in ste preveč čustvene bo vse vaše gibanje tehnologija Groove spravila v pravo smučarsko ravnotežje, ki deluje skladno z Rocker profilom in obliko smučke. Smučanje bo tako lahkotno, odpuščajoče in ve se boste počutile prepričljive na vseh pobočjih.

Element White Blue Light Shift

Lev: od 23. julija do 21. avgusta
Tiste, rojene v znaku Leva, ste vedno v središču pozornosti in ste znane kot velikodušne, ekspanzivne, zveste, ustvarjalne in tople osebe, zato vam je všeč Interra. Ker se lahko borite s šefom, nestrpnostjo in dogmatičnostjo, vam ta smučka omogoča agresivno in dinamično smučanje, ampak tudi z nežnimi finesami - tako lahko spremenite način smučanja, odvisno od pogojev, ki jih najdete na gori - zahvaljujoč tehnologiji Amphibio 4D, ki zagotavlja moč, zmogljivost in vsestranskost.

Interra Power Shift

Devica: od 22. avgusta do 23. septembra
Če ste bile rojene v znaku Device, ste znane kot uporabne, skromne, sramežljive, zanesljive, praktične, vestne in analitične, zato bi si želele imeti smučko Delight Prime. Ker se lahko borite s preveliko zaskrbljenostjo, konzervatizmom in izbirčnostjo, ta smučka ponuja natančno in zanesljivo izvedbo zavojev po celotnem smučišču, zahvaljujoč 76-milimetrskemu pasu in kratkemu radiju, SlimShape tehnologiji in lahki leseni sredici, tako da lahko hitro napredujete v svojem smučarskem znanju.

Delight Prime Light Shift

Tehtnica: od 24. septembra do 23. oktobra
Znano je, da tiste, rojene pod znakom Tehtnice iščete harmonijo in ravnovesje ter ste običajno diplomatske, nekomplicirane, idealistične in mirne, zato vam je všeč Delight Style. Ker se lahko borite z neodločnostjo, lahkovernostjo in spremenljivostjo, smučanje s to lahko smučko ponuja zanesljivo in prijazno zavijanje, zahvaljujoč Elanovi tehnologiji Slimshape, ki zmanjšuje težo smučki in ima uravnotežen upogibni vzorec, zaradi česar smučka nudi lahkotno smučanje, hkrati pa nudi stabilnost v različnih zavojih in snežnih razmerah.

Delight Style Light Shift

Škorpijon: od 24. oktobra do 22. novembra
Škorpijonke iščete ekstremne situacije in ste odločne, močne, zelo strastne, vznemirljive. Če ste rojene v znaku Škorpijona, potrebujete najširše Elanove ženske smuči — Ripstick 102 W. Ker se lahko borite s kompulzivnostjo , obsesivnostjo in ste rade trmoglave, ta smučka privlači vašo pustolovsko stran, ki vam omogoča brezskrbno surfanje v celcu, a po potrebi lahko režete tudi dolge zavoje po urejenem smučišču.

Ripstick 102 W

Strelec: od 23. novembra do 22. decembra
Strelke ste znane kot brezskrbne, optimistične, svobodne, neposredne, intelektualne, poštene, tako da bi rade imele čisto svoj Elan Ripstick 86 W. Ker se lahko borite z brezbrižnostjo, nemirnostjo in neodgovornostjo, je lahka TubeLite lesena sredica in VaporTip konica kot nalašč za vaš brezskrben odnos do gore, hkrati pa omogočata natančno izrezljane zavoje na urejenih terenih.

Ripstick 86 W

Kozorog: od 23. decembra do 20. januarja
Tiste, ki ste rojene v znaku Kozoroga, običajno točno veste kaj je vaš cilj in ste znane kot praktične, preudarne, disciplinirane, potrpežljive in humorne, zato rade uživate s smučko Delight Supreme. Ker se lahko borite s pesimizmom, nezadovoljstvom ali zamerami, vam ta smučka ponuja veliko odpuščanja, zahvaljujoč Elanovi tehnologiji Slimshape, ki ustvarja tanko in lahkotno smučko, ki ne škodi učinkovitosti ali izgubi energije, tako da lahko varno smučate preko celega dneva.

Delight Supreme Power Shift

Vodnar: od 21. januarja do 19. februarja
Če ste Vodnar, ste znane po ustvarjalnosti, komunikativnosti, humanitarnosti, prijaznosti, poštenosti, lojalnosti, izvirnosti, domiselnosti, neodvisnosti in pameti, zato potrebujete Ripstick 94 W. Ker se nagibate k temu, da se borite z upornostjo in ste lahko nepredvidljivi in odmaknjeni, vam bo ta smučka zagotovila predvidljivo zmogljivost po vsej gori - tako na steptanih terenih, kot tudi izven urejenih terenov.

Ripstick 94 W

Ribi: od 20. februarja do 20. marca
Če ste bili rojeni kot Riba, ste znane kot občutljive, sočutne, prijazne, nesebične in sočutne osebe, zato bi rade uživali v lahkem upravljanjem smuči Elan Element Black Blue ski. Ker rade pobegnete pred resničnostjo in se borite z idealizmom in raznimi skrivnostmi, bo Groove smučarska tehnologija povečala vaše zaupanje in vam omogočila, da se počutite osredotočene in uravnotežene na smučeh, tako da se boste počutite stabilno in resnično, ko boste smučale s prijatelji in družino.

Element Black Blue Light Shift

Medalje, naslovi in pokali
13. mar, 2019 | Ingemar Stenmark

Medalje, naslovi in pokali

Nikoli nisem bil človek, ki bi se naslajal nad spomini in nekdanjimi uspehi. Pravzaprav o njih sploh ne premišljujem in na mnoge sem že pozabil. Prepričan sem, da življenje v preteklosti ne pomeni ničesar, spanje na starih lovorikah pa je le spanje. Danes smo leta 2018, vse to pa se je dogajalo v sedemdesetih in osemdesetih letih prejšnjega stoletja. Ja tako daleč je od tega, da se je vmes že spremenilo stoletje in celo tisočletje ...

Preberi več
S prijatelji v hribe
26. feb, 2019 | Davo Karničar

S prijatelji v hribe

Alpinistično smučanje je zelo samotarska dejavnost. Morda prav zato še toliko bolj uživam v trenutkih, ko sem na snegu z ženo, otroki in prijatelji. Konec marca smo se odpravili na Peco. Bil je čaroben dan.

Preberi več
Nenadomestljiv
31. jan, 2019 | Gregor Šket

Nenadomestljiv

Les je lep. Les je močan. Les je elastičen. Les je trden. Les diši. Les je življenje. Les je zibelka. Les je narava. Les je slovenski. Les je Elan.

Preberi več
Oglejte si vse novice
Vaši osebni podatki, ki jih vnašate med postopkom naročanja in plačila, so zaščiteni s protokolom SSL. Tretje osebe ne morejo videti podatkov, ki jih vnašate. Za varen prenos podatkov uporabljamo sodobno 128-bitno tehnologijo.
 

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC