Amphibio 80 Ti Power Shift
Amphibio 80 Ti Power Shift
Amphibio 80 Ti Power Shift

Amphibio 80 Ti Power Shift

Lahkotnost v smučanju

Kratki ali dolgi zavoji, od povsem zglajenih prog do razbitega snega, z Amphibio 80 Ti boste vedno v dobri družbi. V njej smo združili vsestranskost z lahkotnostjo smučanja, tako da je vaša naloga zgolj še izbira prave proge.
Deli stran
450,78
Raven znanja
3-8/10 Osnovno Napredno Odlično
Teren
1-6/10 Urejena proga Vse podlage Izven urejenih prog
Priporočena dolžina
-10/+5cm
Technical details
Dolžina (cm)
152
160
168
176
Radij (m)
Dolžina (cm)
152
11.8
160
13.3
168
14.9
176
16.5
Širina konice (mm)
Dolžina (cm)
152
126
160
126
168
126
176
126
Širina pod čevljem (mm)
Dolžina (cm)
152
80
160
80
168
80
176
80
Širina repa (mm)
Dolžina (cm)
152
108
160
108
168
108
176
108

 

Več informacij

Kdor meni, da kompromisi ne delujejo, še ni stopil na Amphibio 80 Ti, smučko, ki združuje najboljše v all-mountain kategoriji smuči. Kljub udobni konstrukciji je dovolj močna za smučanje na vseh možnih smučarskih terenih v dolgih ali kratkih zavojih. Skrivnost za to udobno vsestranskost se skriva v Elanovi edinstveni tehnologiji Amphibio 4D, ki združuje Amphibio profil in posebej oblikovano zgornjo ploskvo smuči. Amphibio profil je edinstvena kombinacija camber profila, ki zagotavlja odličen oprijem robnikov ter rocker profila, ki omogoča hitre in lahkotne zavoje. K temu smo dodali še posebno obliko zgornje ploskve smuči, ki močno zmanjša vibracije. V sprednjem delu je konveksna in zagotavlja natančen vstop v zavoj, v zadnjem delu pa je konkavna in zagotavlja dinamičen zaključek zavoja.

Elanove inovativne tehnologije

Amphibio 4D

Amphibio 4D

Elanova patentirana tehnologija Amphibio 4D je prava evolucija sodobnega smučanja. Strukturne plasti na smučki so tradicionalno ravne, v Elanu pa smo jih strateško ukrivili v konveksne in konkavne oblike na sprednjem in zadnjem delu smuči. Ta inovativni pristop k oblikovanju materialov, skupaj s profilom Amphibio, zagotavlja vsestranskost, moč in odlične vozne lastnosti.

Profil

Amphibio

Amphibio

Profil Amphibio je revolucionarna zasnova smuči, ki v enem profilu združuje camber in rocker. V ločeno zasnovani levi in desni smučki smo camber profil uporabili na notranjem robniku, ki zagotavlja natančnost, stabilnost in odličen oprijem robnikov. Zunanji robnik z rocker profilom pa poskrbi za enostavne zavoje in sproščeno ter brezskrbno smučanje.

Dual Shape

Konveksno

Konveksno

Natančen vstop.

Konkavno

Konkavno

Hiter zaključek.

Konstrukcija

RST

RST

RST stranski rob optimizira prenos energije in moči s smučarja na robnik in tako omogoča kar najboljši oprijem robnikov po celi dolžini smuči.

Sredica

Lesena sredica Power

Lesena sredica Power
Sredico Power sestavljajo leseni deli, ki so vertikalno povezani z laminati in tvorijo okvir okoli sintetične sredice. Okvir omogoča večjo torzijsko stabilnost in povečano odzivnost. Konstrukcija generira boljši oprijem v prednjem in zadnjem delu smučke in ima enoten upogibni vzorec.
Ojačitve

Dual Ti / Ti2

Dual Ti / Ti2

Dual Ti je sendvič konstrukcija lesene sredice ter dvema plastema titanala. Takšna konstrukcija poskrbi za izjemen oprijem robnikov in progresivni upogib smuči, ki ga zahtevajo najboljši smučarji.

Sistem

Power Shift

Power Shift

Power Shift je upogljiv sistem vezi, ki zagotavlja moč in odlične vozne lastnosti. Tanek profil plošče je izdelan iz lahkih kompozitnih materialov, ki blažijo vibracije in zagotavljajo neposreden prenos energije na smučko, to pa zagotavlja natančnost in odlične vozne lastnosti.

Ocena izdelka:

Vaši osebni podatki, ki jih vnašate med postopkom naročanja in plačila, so zaščiteni s protokolom SSL. Tretje osebe ne morejo videti podatkov, ki jih vnašate. Za varen prenos podatkov uporabljamo sodobno 128-bitno tehnologijo.
 

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC