Delight Black Edition Power Shift
Delight Black Edition Power Shift
Delight Black Edition Power Shift

Delight Black Edition Power Shift

Modna smučarija

Eleganten videz in zmogljivost v slogu; s serijo Delight Black Edition boste gotovo izstopali na pobočjih. Ojačana karbonska konstrukcija z vrhunsko izvedbo in brezčasno zasnovo, obogatena s kristali Swarovski®, zagotavlja, da boste pritegnili poglede ob
Deli stran
573,73
Raven znanja
4-8/10 Osnovno Napredno Odlično
Teren
0-6/10 Urejena proga Vse podlage Izven urejenih prog
Priporočena dolžina
-15/-5cm

Nagrade

SKImag - SHOW STOPPER 2018 SKI MAGAZINE - Gear guide OFFICIAL SELECTION 2019
Technical details
Dolžina (cm)
152
158
164
Radij (m)
Dolžina (cm)
152
11.7
158
12.8
164
14.4
Širina konice (mm)
Dolžina (cm)
152
125
158
125
164
125
Širina pod čevljem (mm)
Dolžina (cm)
152
78
158
78
164
78
Širina repa (mm)
Dolžina (cm)
152
107
158
107
164
107

 

Več informacij

Smučke v ženski Elan seriji smuči Delight so najlažje na svetu. Delight Black Edition pa so poleg najlažjih smuči na svetu tudi ene najbolj privlačnih za ženske, saj jih krasijo Swarovski kristali. Dodaten bling-bling poskrbi za blišč in glamur na in izven smučišča, medtem ko ojačitev iz karbona pokrbi za zavoje, kot jih delajo profesionalke. Z zavezo biti lahek, a hkrati močan, patentirana tehnologija Slimhape s tankim profilom in Tubelight lesena sredica okrepljena s karbonom, drži skupno nizko težo za prenos energije preko celotnega dne in drži skupno moč za stabilnost in odzivnost pri visokih hitrostih. Delight Black Edition je narejena za ženske z visokimi standardi, pa naj bo to moda, slog ali zahtevnost smučanja.

Elanove inovativne tehnologije

SlimShape

SlimShape

S tehnologijo SlimShape smo uspeli močno znižati težo ženskih smuči in poskrbeti, da so smuči serije Delight med najlažjimi ženskimi smučmi na svetu. Posebna oblika smuči omogoča tankost in nizko težo, brez žrtvovanja trpežnosti, odzivnosti in voznih lastnosti. Odlična torzijska stabilnost izboljša prenos energije s smučarke na smučko, oprijem robnikov in zagotavlja nadzor v zavojih.

Profil

Early Rise Rocker

Early Rise Rocker

Early Rise Rocker profil v Elanovih smučkah pomeni zmeren rocker profil v sprednjem in zadnjem delu smučke. Omogoča enostavne zavoje z manj vloženega napora, tako da je smučka igriva, enostavna in vsestranska.

Konstrukcija

RST

RST

RST stranski rob optimizira prenos energije in moči s smučarja na robnik in tako omogoča kar najboljši oprijem robnikov po celi dolžini smuči.

Sredica

Lesena sredica Tubelite

Lesena sredica Tubelite

Osnova lesene sredice Tubelite je laminirana lesena sredica, v katero vgradimo dve izjemno lahki votli karbonski cevki premera 5 mm, ki sledijo krivini oziroma stranskemu robu smučke. Zagotavljajo izjemno torzijsko stabilnost in močno odzivnost smučke, obenem pa poskrbijo za nižjo težo smučke kot celote. Končni rezultat je izjemno nizka teža, odzivnost in stabilnost.

Ojačitve

Karbonske plasti

Karbonske plasti

Karbonske plasti zagotavljajo torzijsko stabilnost in močno odzivnost za vse smučarje, ki iščejo dinamično ter močno zmogljivost, ki se izkaže kjer koli na gori.

Sistem

Power Shift

Power Shift

Power Shift je upogljiv sistem vezi, ki zagotavlja moč in odlične vozne lastnosti. Tanek profil plošče je izdelan iz lahkih kompozitnih materialov, ki blažijo vibracije in zagotavljajo neposreden prenos energije na smučko, to pa zagotavlja natančnost in odlične vozne lastnosti.

Ocena izdelka:

Vaši osebni podatki, ki jih vnašate med postopkom naročanja in plačila, so zaščiteni s protokolom SSL. Tretje osebe ne morejo videti podatkov, ki jih vnašate. Za varen prenos podatkov uporabljamo sodobno 128-bitno tehnologijo.
 

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC