10. SKIVENTURE

Image:10. SKIVENTURE
26. mar, 2018 Avtor: Davo Karničar
DELI STRAN

 

10. SKIVENTURE (smučarska pustolovščina na Jezerskem)

Velikonočni ponedeljek 2. april 2018 zbor ob 7.00 v dolini Ravenske kočne. (predvidoma na centralnem parkirišču, če zapade sneg nižje).

Načrtovan je vzpon na Jezersko sedlo, ob novozapadlem snegu - razmeram primerna tura. Obvezna uporaba popolne lavinske opreme in čelade, o uporabi derez in cepina obvestimo pred začetkom ture.

Z nami bo ELAN in priložnost testiranja smuči IBEX.

Ob zaključku bomo med udeleženci izžrebali praktične nagrade. Žrebne kupone dobite ob obvezni registraciji. ( da nam kdo ne uide na Solčavsko)

Tura ni primerna za popolne začetnike!

Za varnost bodo poskrbeli člani GRS Jezersko.
Info, Davo Karničar: 040 224 000

Medalje, naslovi in pokali
13. mar, 2019 | Ingemar Stenmark

Medalje, naslovi in pokali

Nikoli nisem bil človek, ki bi se naslajal nad spomini in nekdanjimi uspehi. Pravzaprav o njih sploh ne premišljujem in na mnoge sem že pozabil. Prepričan sem, da življenje v preteklosti ne pomeni ničesar, spanje na starih lovorikah pa je le spanje. Danes smo leta 2018, vse to pa se je dogajalo v sedemdesetih in osemdesetih letih prejšnjega stoletja. Ja tako daleč je od tega, da se je vmes že spremenilo stoletje in celo tisočletje ...

Preberi več
S prijatelji v hribe
26. feb, 2019 | Davo Karničar

S prijatelji v hribe

Alpinistično smučanje je zelo samotarska dejavnost. Morda prav zato še toliko bolj uživam v trenutkih, ko sem na snegu z ženo, otroki in prijatelji. Konec marca smo se odpravili na Peco. Bil je čaroben dan.

Preberi več
Nenadomestljiv
31. jan, 2019 | Gregor Šket

Nenadomestljiv

Les je lep. Les je močan. Les je elastičen. Les je trden. Les diši. Les je življenje. Les je zibelka. Les je narava. Les je slovenski. Les je Elan.

Preberi več
Oglejte si vse novice
Vaši osebni podatki, ki jih vnašate med postopkom naročanja in plačila, so zaščiteni s protokolom SSL. Tretje osebe ne morejo videti podatkov, ki jih vnašate. Za varen prenos podatkov uporabljamo sodobno 128-bitno tehnologijo.
 

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC