change language
change language
change language
change language
change language
change language
change language
change language
change language
Home > O podjetju e-shop-direct.com
Logo e-shop-direct.com

Kako deluje e-shop-direct.com

 

Naročilo pri proizvajalcu

  • Pri e-shop-direct.com naročate neposredno od spletnih trgovin z blagovnimi znamkami, für ki vas zanimajo. Ne kupujete od podjetja proizvajalca, temveč od podjetja Arendicom GmbH. Podjetje Arendicom je spletni portal e-shop-direct.com za proizvajalce blagovnih znamk ustanovilo leta 2008. Obstajajo proizvajalci blagovnih znamk, ki imajo svojo spletno trgovino in lahko svojega specializiranega trgovca povežejo neposredno s portalom. Sedaj lahko v teh spletnih trgovinah kupujete „neposredno“ od „proizvajalca“.

Dostava prek specializiranega trgovca

  • Dostavo po svetu upravlja podjetje Arendicom, ki sodeluje s specializiranimi trgovci. Iščemo specializirane trgovce, ki imajo na zalogi blago, ki ste ga naročili, in katerih trgovine so najbližje vam. Tako boste hitro prejeli pošiljko, istočasno pa boste v bližini imeli specializiranega trgovca, ki vam bo nudil svoje storitve tudi po nakupu.

Kako poteka postopek naročanja

  • V trgovini z blagovno znamko oddate naročilo in plačate zanj, da se naročilo zaključi. Potem za vas poiščemo najbližjega specializiranega trgovca, ki vam lahko takoj dostavi blago. To ne traja dlje od nekaj ur. Takoj ko poiščemo specializiranega trgovca, mu pošljemo nalog za odpremo. Vi prejmete elektronsko sporočilo, kateri specializirani trgovec vam bo dostavil blago, po odpremi blaga pa še eno sporočilo, kdaj približno boste prejeli blago.
Vaši osebni podatki, ki jih vnašate med postopkom naročanja in plačila, so zaščiteni s protokolom SSL. Tretje osebe ne morejo videti podatkov, ki jih vnašate. Za varen prenos podatkov uporabljamo sodobno 128-bitno tehnologijo.
 

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC