Amphibio 76 Power Shift
Amphibio 76 Power Shift
Amphibio 76 Power Shift

Amphibio 76 Power Shift

Čas za smučanje

Urejene proge, razbiti sneg, v pršiču ali v južnem snegu – Amphibio 76 Ti se izkaže ne glede na razmere. Z visoko zmogljivostjo ima dovolj moči za trdo smuko, vendar je zgrajena tako, da dovoljuje toleranco in preprostost tudi za sproščene spuste ob koncu
Deli stran
773,50 $
Raven znanja
5-8/10 Osnovno Napredno Odlično
Teren
1-6/10 Urejena proga Vse podlage Izven urejenih prog
Priporočena dolžina
-10/0cm
Technical details
Dolžina (cm)
152
160
168
176
Radij (m)
Dolžina (cm)
152
11.5
160
12.9
168
14.4
176
16.0
Širina konice (mm)
Dolžina (cm)
152
127
160
127
168
127
176
127
Širina pod čevljem (mm)
Dolžina (cm)
152
76
160
76
168
76
176
76
Širina repa (mm)
Dolžina (cm)
152
105
160
105
168
105
176
105

 

Več informacij

Amphibio 76 je podobna smučka kot močnejša Amphibio 78Ti, a vseeno malo bolj odpuščajoča. Odlična izbira za tiste, ki si želijo lahkotnega občutka in enostavnega smučanja ob zmernih hitrostih. Natančnost v zavojih in lahkotnost je pri smučki Amphibio 76 rezultat Amphibio 4D tehnologije in unikatne geometrije. Amphibio tehnologija z levo in desno smučko zagotavlja pravo kombinacijo oprijema in lahkotnosti v zavoju. Dodatno pa 4D oblika izboljša vstop zavoj skozi konveksni prednji del in miren izhod iz zavoja zaradi konkavnega repa smučke.

Elanove inovativne tehnologije

Amphibio 4D

Amphibio 4D

Elanova patentirana tehnologija Amphibio 4D je prava evolucija sodobnega smučanja. Strukturne plasti na smučki so tradicionalno ravne, v Elanu pa smo jih strateško ukrivili v konveksne in konkavne oblike na sprednjem in zadnjem delu smuči. Ta inovativni pristop k oblikovanju materialov, skupaj s profilom Amphibio, zagotavlja vsestranskost, moč in odlične vozne lastnosti.

Profil

Amphibio

Amphibio

Profil Amphibio je revolucionarna zasnova smuči, ki v enem profilu združuje camber in rocker. V ločeno zasnovani levi in desni smučki smo camber profil uporabili na notranjem robniku, ki zagotavlja natančnost, stabilnost in odličen oprijem robnikov. Zunanji robnik z rocker profilom pa poskrbi za enostavne zavoje in sproščeno ter brezskrbno smučanje.

Dual Shape

Konveksno

Konveksno

Natančen vstop.

Konkavno

Konkavno

Hiter zaključek.

Konstrukcija

DST

DST
DST oziroma Dual Sidewall (dvojna konstrukcija stranskega roba) je kombinacija vertikalnega stranskega roba, ki poskrbi za oprijem robnikov, in delnega stranskega roba na zunanjem robniku, ki poskrbi za enostavne zavoje. Kombinacija obeh zagotavlja moč in dobre vozne lastnosti ter odličen oprijem robnikov.
Sredica

Lesena sredica Power

Lesena sredica Power
Sredico Power sestavljajo leseni deli, ki so vertikalno povezani z laminati in tvorijo okvir okoli sintetične sredice. Okvir omogoča večjo torzijsko stabilnost in povečano odzivnost. Konstrukcija generira boljši oprijem v prednjem in zadnjem delu smučke in ima enoten upogibni vzorec.
Ojačitve

Steklena vlakna

Steklena vlakna
Ojačitev iz steklenih vlaken je vgrajena na zgornji ali spodnji del sredice in tako izboljša strukturno trdnost smučke, optimizira upogljivost smučke in izboljša torzijsko stabilnost.
Sistem

Power Shift

Power Shift

Power Shift je upogljiv sistem vezi, ki zagotavlja moč in odlične vozne lastnosti. Tanek profil plošče je izdelan iz lahkih kompozitnih materialov, ki blažijo vibracije in zagotavljajo neposreden prenos energije na smučko, to pa zagotavlja natančnost in odlične vozne lastnosti.

Ocena izdelka:

Vaši osebni podatki, ki jih vnašate med postopkom naročanja in plačila, so zaščiteni s protokolom SSL. Tretje osebe ne morejo videti podatkov, ki jih vnašate. Za varen prenos podatkov uporabljamo sodobno 128-bitno tehnologijo.
 

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC