Amphibio Black Edition Fusion
Amphibio Black Edition Fusion
Amphibio Black Edition Fusion

Amphibio Black Edition Fusion

Vsestranska superiornost

Amphibio Black Edition ima tisto prednost, ki jo zjutraj potrebujete za spust po prvem sveže utrjenem snegu. Dvignite svojo raven z izboljšano zmogljivostjo in zasnovo, ki jo najdete v karbonsko ojačani Amphibio Black Edition.
Deli stran
1.708,00 $
Raven znanja
6-10/10 Osnovno Napredno Odlično
Teren
0-5/10 Urejena proga Vse podlage Izven urejenih prog
Priporočena dolžina
-15/+5cm

Nagrade

Pugski.com - Tester's choice REALSKIERS.COM - RECOMMENDED 2019
Technical details
Dolžina (cm)
166
172
178
Radij (m)
Dolžina (cm)
166
14.5
172
15.7
178
17.0
Širina konice (mm)
Dolžina (cm)
166
121
172
121
178
121
Širina pod čevljem (mm)
Dolžina (cm)
166
73
172
73
178
73
Širina repa (mm)
Dolžina (cm)
166
104
172
104
178
104

 

Več informacij

Amphibio Black Edition zagotavlja raznolikost smučanja po celotni gori. Cel kup tehnologije v smučki in moderna geometrija ojačana s carbonom naredi celoten komplet designa in odzivnosti, kot pri nobeni drugi smučki. Amphibio 4D tehnologija maksimizira vsako dimenzijo smučke, od konstrukcije do oblike in same grafike. Za začetek Rocker in Camber profil, ki določata levo in desno smučko. Notranji robnik Camber zagotavlja natančnost, potrebni oprijem in stabilnost, medtem ko zunanji Rocker robnik zagotavlja hiter nastavek zavoja in nežne prehode iz zavoja v zavoj. Na sprednjem in zadnjem delu smuči dvojno oblikovan Titanium poskrbi za konvekso-konkavno obliko smuči, kar se odrazi v natančnih vhodih v zavoj in hitrih, nadzorovanih izhodih iz zavoja. Brezčasna in elegantna Black Edition grafika dopolnjuje karakter smuči v enkratno celoto.

Elanove inovativne tehnologije

Amphibio 4D

Amphibio 4D

Elanova patentirana tehnologija Amphibio 4D je prava evolucija sodobnega smučanja. Strukturne plasti na smučki so tradicionalno ravne, v Elanu pa smo jih strateško ukrivili v konveksne in konkavne oblike na sprednjem in zadnjem delu smuči. Ta inovativni pristop k oblikovanju materialov, skupaj s profilom Amphibio, zagotavlja vsestranskost, moč in odlične vozne lastnosti.

Profil

Amphibio

Amphibio

Profil Amphibio je revolucionarna zasnova smuči, ki v enem profilu združuje camber in rocker. V ločeno zasnovani levi in desni smučki smo camber profil uporabili na notranjem robniku, ki zagotavlja natančnost, stabilnost in odličen oprijem robnikov. Zunanji robnik z rocker profilom pa poskrbi za enostavne zavoje in sproščeno ter brezskrbno smučanje.

Dual Shape

Konveksno

Konveksno

Natančen vstop.

Konkavno

Konkavno

Hiter zaključek.

Konstrukcija

RST

RST

RST stranski rob optimizira prenos energije in moči s smučarja na robnik in tako omogoča kar najboljši oprijem robnikov po celi dolžini smuči.

Sredica

Lesena sredica Response Frame

Lesena sredica Response Frame

Edinstvena in inovativna lesena sredica Response Frame smučki zagotavlja neposreden prenos moči in optimalno torzijsko stabilnost, zahvaljujoč posebni konstrukciji okvirja iz tršega lesa okoli jedra iz mehkejšega lesa.

Ojačitve

Dual Ti / Ti2

Dual Ti / Ti2

Dual Ti je sendvič konstrukcija lesene sredice ter dvema plastema titanala. Takšna konstrukcija poskrbi za izjemen oprijem robnikov in progresivni upogib smuči, ki ga zahtevajo najboljši smučarji.

Karbonske plasti

Karbonske plasti

Karbonske plasti zagotavljajo torzijsko stabilnost in močno odzivnost za vse smučarje, ki iščejo dinamično ter močno zmogljivost, ki se izkaže kjer koli na gori.

Drsna ploskev

Nano tech drsna ploskev

Nano tech drsna ploskev

Nano Tech drsna ploskev je edinstven material, ki je izdelan iz nano delcev. Izboljša trpežnost drsne ploskve in zagotavlja idealne drsne lastnosti v vseh snežnih razmerah.

Sistem

Fusion

Fusion

Fusion je prvi pravi integriran sistem smučke in vezi na svetu. Inovativni sistem notranjega drsenja omogoča, da vez postane del smučke, kar izboljša vstopanje v zavoj in prenos moči, obenem pa je nastavljanje vezi resnično enostavno.

Ocena izdelka:

Vaši osebni podatki, ki jih vnašate med postopkom naročanja in plačila, so zaščiteni s protokolom SSL. Tretje osebe ne morejo videti podatkov, ki jih vnašate. Za varen prenos podatkov uporabljamo sodobno 128-bitno tehnologijo.
 

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC