Delight Prime Light Shift
Delight Prime Light Shift
Delight Prime Light Shift

Delight Prime Light Shift

Najlažja ženska smučka na svetu
Znebite se odvečne prtljage z najlažjo žensko smučko na svetu. Delight Prime je vsestranska all-mountain smučka, s katero boste porabile manj energije pri smučanju, tako da bodo noge spočite tudi za večerno zabavo!
Deli stran
915,00 $
Raven znanja
4-7/10 Osnovno Napredno Odlično
Teren
0-6/10 Urejena proga Vse podlage Izven urejenih prog
Priporočena dolžina
-15/-5cm

Nagrade

planetSNOW TIPP 2018 / 2019 DSV aktivo
Technical details
Dolžina (cm)
146
152
158
164
Radij (m)
Dolžina (cm)
146
10.5
152
11.5
158
12.6
164
14.1
Širina konice (mm)
Dolžina (cm)
146
126
152
126
158
126
164
126
Širina pod čevljem (mm)
Dolžina (cm)
146
76
152
76
158
76
164
76
Širina repa (mm)
Dolžina (cm)
146
103
152
103
158
103
164
103

 

Več informacij
Da, prav ste prebrali – Delight Prime je najlažja ženska smučka na svetu in to je odlična novica za vse smučarke! Enostavno jih boste nesle od parkirišča do smučišča, še bolj enostavno pa je z njimi rezanje zavojev. Vendar naj vas nežen izgled ne preslepi! Ta bela lepotica vas nikoli in nikjer ne bo pustila na cedilu! Odlične vozne lastnosti in neverjetno nizko težo smo dosegli z uporabo edinstvene tehnologije SlimShape, ki poskrbi tudi za optimalen prenos energije s smučarke na smučko, za enostavne zavoje pa poskrbi profil Early Rise Rocker. Rezultat je neverjetno lahka, uravnotežena in lahkotna smučka z dobro odzivnostjo in oprijemom robnikov. Lahkotni značaj in enostavno smučanje vam bosta pomagala pri plesu na smučišču in na plesišču!
Elanove inovativne tehnologije

SlimShape

SlimShape

S tehnologijo SlimShape smo uspeli močno znižati težo ženskih smuči in poskrbeti, da so smuči serije Delight med najlažjimi ženskimi smučmi na svetu. Posebna oblika smuči omogoča tankost in nizko težo, brez žrtvovanja trpežnosti, odzivnosti in voznih lastnosti. Odlična torzijska stabilnost izboljša prenos energije s smučarke na smučko, oprijem robnikov in zagotavlja nadzor v zavojih.

Profil

Early Rise Rocker

Early Rise Rocker

Early Rise Rocker profil v Elanovih smučkah pomeni zmeren rocker profil v sprednjem in zadnjem delu smučke. Omogoča enostavne zavoje z manj vloženega napora, tako da je smučka igriva, enostavna in vsestranska.

Konstrukcija

PST

PST

PST oziroma Partial Sidewall (delni stranski rob) smučki omogoča najboljše ravnotežje moči in odpuščanja napak. Kombinacija »cap« konstrukcije in stranskega roba je lahka, odpušča napake in je obenem stabilna in močna.

Sredica

Lesena sredica Trulite

Lesena sredica Trulite
Izredno lahka, posebej za ženske smučke oblikovana lesena sredica, zmanjša upogibno togost brez vpliva na torzijsko stabilnost. Prilagojena za različne potrebe posamezne serije smuči v ženski kolekciji, zagotavlja moč in vsestransko uporabnost smučke v raznolikih pogojih.
Sistem

Light Shift

Light Shift

Light Shift je izjemno lahek upogljiv sistem vezi, ki zagotavlja moč in odlične vozne lastnosti z manj napora. Tanek profil plošče je izdelan iz lahkih kompozitnih materialov, ki blažijo vibracije in zagotavljajo neposreden prenos energije na smučko, to pa zagotavlja natančnost in odlične vozne lastnosti.

Ocena izdelka:

Vaši osebni podatki, ki jih vnašate med postopkom naročanja in plačila, so zaščiteni s protokolom SSL. Tretje osebe ne morejo videti podatkov, ki jih vnašate. Za varen prenos podatkov uporabljamo sodobno 128-bitno tehnologijo.
 

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC