Vračila pošiljk

Kako lahko vrnem blago?

Že želite poslati blago nazaj, imate na voljo več možnosti.

 • Prosimo, upoštevajte, da lahko blago pošljete izključno na naslov, s katerega je bilo to blago odpremljeno za vas. Blago lahko pošljete tudi podjetju na naslov Arendicom GmbH, Ziegeleistr. 12, 82327 Tutzing, Nemčija.
 • Služba za vračanje pošiljk e-shop-direct.com
  • Na naši domači strani nudimo postopek, s katerim lahko hitro in enostavno izvedete vračilo pošiljke. Tukaj si lahko preberete Postopek vračila pošiljke.
  • Pokličete lahko tudi službo za pomoč strankam in pomagali vam bomo pri pošiljanju pošiljke nazaj:
   • +49 (0)8158 / 454 38 62
  • Povratni klic službe za pomoč strankam: z veseljem vas bomo poklicali. Kliknite spodnjo povezavo in poklicali vas bomo: Zahteva za povratni klic
 • Če imate reklamacijo, se obrnite neposredno na specializiranega trgovca, ki vam je poslal blago. Če ne veste, kateri specializirani trgovec vam je poslal blago, se prijavite na e-shop-direct.com in odprite seznam zaključenih nalogov. Tam najdete kontaktne podatke specializiranega trgovca, ki vam je dostavil blago in nudi storitve v zvezi s tem izdelkom. Načeloma vsak specializirani trgovec za znamko, za katero imate reklamacijo, nudi storitve tudi vam, vendar ga to pravno ne zavezuje. Reklamacijo lahko zahtevate samo od prodajalca. V tem primeru smo to mi in specializirani trgovec, ki je prevzel dostavo. Tukaj se lahko prijavite in ogledate zgodovino nalogov: Prijava za stranke

Prevzem dostavne službe UPS

 • Z veseljem prevzamemo blago na vašem naslovu. Blago lahko vrnete v roku 21 dni po prejemu. Če želite za vračilo pošiljke pooblastiti službo UPS, v uporabniškem računu najprej ustvarite nalog za vračilo pošiljke. Tukaj je povezava za prijavo za stranke.

Vračilo denarja

 • Če boste v zakonskem roku (prim. Navodila za odstop) želeli odstopiti od kupoprodajne pogodbe ali v roku 21 dni izkoristili možnost za vračilo pošiljke, vam bomo takoj po prejemu blaga vrnili kupnino.

Kam naj pošljem blago?

 • Vse pošiljke morajo biti poslane na isti naslov, s katerega so bile odpremljene. Praviloma je to specializirani trgovec, ki je blago dostavil vam. Če ne veste, kateri specializirani trgovec vam je dostavil blago, se prijavite v uporabniški račun in preglejte zgodovino nalogov. Tam so navedeni ti podatki. Blago pa lahko pošljete tudi podjetju Arendicom GmbH, Ziegeleistr. 12, 82327 Tutzing, Nemčija. Vračilo pošiljke poteka hitro in enostavno. Tukaj je povezava za prijavo v račun.

21-dnevni rok za vračilo blaga

 • Stranka lahko naknadno in neodvisno od zakonskih določb glede preklica celotno blago ali posamezne artikle v 15-21 dnneh po prejemu vrne, tako da odda zahtevek za vračilo pošiljke in ga pri vas prevzame naš pooblaščeni dobavitelj. To lahko storite samo v primeru, da je artikel neuporabljen in nepoškodovan. Artikle, ki so zapakirani v zvarjeno folijo ali zapečateni, lahko vrnete samo v primeru, da je folija oz. pečat nepoškodovan. Pravica do vračila pošiljke ne velja za izdelke, ki so bili proizvedeni po naročilu stranke, prilagojeni po njenih željah ali zaradi svoje narave niso primeri za vračilo.
 • Blago se vrne dobavitelju na stroške in odgovornost stranke. Ime in naslov dobavitelja vam posredujemo najpozneje ob sklenitvi pogodbe. Stranka lahko za oddajo zahtevka uporabi našo storitev Služba za obravnavo vračil.
 • Če stranka uveljavlja pravico do vračila v skladu s točko IV.1 teh Splošnih pogojev poslovanja, ji za vrnjeno blago vrnemo znesek kupnine, ki ga je stranka že plačala. Strankam ne vračamo stroškov pošiljanja.
 • Te določbe ne vplivajo na zakonske pravice stranke, posebej na njeno zakonsko pravico do odstopa od pogodbe v skladu s točko III Splošnih pogojev poslovanja ter morebitne reklamacije.
 
Vaši osebni podatki, ki jih vnašate med postopkom naročanja in plačila, so zaščiteni s protokolom SSL. Tretje osebe ne morejo videti podatkov, ki jih vnašate. Za varen prenos podatkov uporabljamo sodobno 128-bitno tehnologijo.
 

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC