Always Good Times

Category Always Good Times

Smučanje je pravzaprav nenavaden paradoks

Drži, v svojem bistvu je individualni šport. Ampak ... naj se sliši še tako zenovsko, verjetno ni prav zabavno, če si na sedežnici sam, če sam zmrzuješ na mrazu, če sam tavaš v megli, če sam piješ čaj in grizljaš hot dog.

Še občutek najboljšega zavoja, ki ga res občutiš le ti, je precej boljši, če imaš v bližini prijatelja, ki ob svojem popolnem zavoju občuti nekaj podobnega, a hkrati nekaj povsem svojega. In potem v gondoli oba vzneseno izmenjavata izkušnje. Šele takrat vse skupaj postane prava avantura.

Prav zato je smučanje precej več kot šport - je druženje, zabava, družabnost, raziskovanje, odkrivanje novih kotičkov ... In je predvsem nepozabno zimsko doživetje. Zato se popoln smučarski dan ne meri s snežnimi in vremenskimi pogoji, temveč s čustvi, občutki, nasmehi in pozdravi. Imeti se lepo in to deliti s prijatelji, tovariši, z otroki, starši, možem ali ženo, bratom ali sestro, bratrancem ali sestrično. Prekrasen smučarski dan vsakomur predstavlja nekaj drugega, a hkrati je vsem skupno to, da se imajo dobro. In ti dobri časi povezujejo ljudi in ustvarjajo nepozabne trenutke.

To je bistvo vsega. To je tisto, kar se nam resnično vtisne v spomin. Zato se pri Elanu vse vrti okoli dobrih časov.


Vaši osebni podatki, ki jih vnašate med postopkom naročanja in plačila, so zaščiteni s protokolom SSL. Tretje osebe ne morejo videti podatkov, ki jih vnašate. Za varen prenos podatkov uporabljamo sodobno 128-bitno tehnologijo.
 

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC