Delight Supreme Power Shift
Delight Supreme Power Shift
Delight Supreme Power Shift

Delight Supreme Power Shift

Narejena za ženske, hočejo jo vsi

Ko nizka teža sreča odlične vozne lastnosti, je rezultat Delight Supreme, odlična ženska smučka, ki smo jo izdelali na osnovi najlažje ženske smučke na svetu. Elegantna in lahka lepotica vas bo navdušila v vseh pogojih!
Deli stran
900,00 $
Raven znanja
4-8/10 Osnovno Napredno Odlično
Teren
0-6/10 Urejena proga Vse podlage Izven urejenih prog
Priporočena dolžina
-15/-5cm

Nagrade

SkiMAGAZIN TIPP Lightweight - Allround Lady
Technical details
Dolžina (cm)
146
152
158
164
Radij (m)
Dolžina (cm)
146
10.6
152
11.7
158
12.8
164
14.4
Širina konice (mm)
Dolžina (cm)
146
125
152
125
158
125
164
125
Širina pod čevljem (mm)
Dolžina (cm)
146
78
152
78
158
78
164
78
Širina repa (mm)
Dolžina (cm)
146
107
152
107
158
107
164
107
Teža (g/smučko)
Dolžina (cm)
146
5
152
5
158
5
164
5

 

Več informacij

Za osnovo smo vzeli najlažjo žensko smučko na svetu, jo malce ojačali in s tem še izboljšali vozne lastnosti. Nekako tako, kot bi jo poslali v fitnes nekajkrat na teden! Delight Supreme je močnejša od najlažje sestre, zato pa je smučka še bolj odzivna in stabilna, vendar še vedno neverjetno lahka! Prav ta nizka teža vam bo prihranila energijo, tako da boste lahko smučale cel dan, brez težav! Nizko težo in odličen oprijem robnikov smo dosegli z uporabo inovativne tehnologije SlimShape, dodatna karbonska ojačitev pa še dodatno izboljša odzivnost in stabilnost pri višjih hitrostih. Z Delight supreme boste brezskrbno »karvale« od jutra do poznega popoldneva.

Elanove inovativne tehnologije

SlimShape

SlimShape

S tehnologijo SlimShape smo uspeli močno znižati težo ženskih smuči in poskrbeti, da so smuči serije Delight med najlažjimi ženskimi smučmi na svetu. Posebna oblika smuči omogoča tankost in nizko težo, brez žrtvovanja trpežnosti, odzivnosti in voznih lastnosti. Odlična torzijska stabilnost izboljša prenos energije s smučarke na smučko, oprijem robnikov in zagotavlja nadzor v zavojih.

Profil

Early Rise Rocker

Early Rise Rocker

Early Rise Rocker profil v Elanovih smučkah pomeni zmeren rocker profil v sprednjem in zadnjem delu smučke. Omogoča enostavne zavoje z manj vloženega napora, tako da je smučka igriva, enostavna in vsestranska.

Konstrukcija

RST

RST

RST stranski rob optimizira prenos energije in moči s smučarja na robnik in tako omogoča kar najboljši oprijem robnikov po celi dolžini smuči.

Sredica

Lesena sredica Tubelite

Lesena sredica Tubelite

Osnova lesene sredice Tubelite je laminirana lesena sredica, v katero vgradimo dve izjemno lahki votli karbonski cevki premera 5 mm, ki sledijo krivini oziroma stranskemu robu smučke. Zagotavljajo izjemno torzijsko stabilnost in močno odzivnost smučke, obenem pa poskrbijo za nižjo težo smučke kot celote. Končni rezultat je izjemno nizka teža, odzivnost in stabilnost.

Ojačitve

Steklena vlakna

Steklena vlakna
Ojačitev iz steklenih vlaken je vgrajena na zgornji ali spodnji del sredice in tako izboljša strukturno trdnost smučke, optimizira upogljivost smučke in izboljša torzijsko stabilnost.
Sistem

Power Shift

Power Shift

Power Shift je upogljiv sistem vezi, ki zagotavlja moč in odlične vozne lastnosti. Tanek profil plošče je izdelan iz lahkih kompozitnih materialov, ki blažijo vibracije in zagotavljajo neposreden prenos energije na smučko, to pa zagotavlja natančnost in odlične vozne lastnosti.

Ocena izdelka:

Vaši osebni podatki, ki jih vnašate med postopkom naročanja in plačila, so zaščiteni s protokolom SSL. Tretje osebe ne morejo videti podatkov, ki jih vnašate. Za varen prenos podatkov uporabljamo sodobno 128-bitno tehnologijo.
 

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC