Interra Power Shift
Interra Power Shift
Interra Power Shift

Interra Power Shift

Novi standard

Smučarke, ki iščeto smuči za vse možne pogoje in snežne razmere ste pravkar našle rešitev. Interra je vsestranska smučka, ki zmore vse in še več. Urejena smučišča, skok izven smučišča, razbit sneg … pripravite se na novo zimsko doživetje!
Deli stran
1.000,00 $
Raven znanja
5-10/10 Osnovno Napredno Odlično
Teren
2-7/10 Urejena proga Vse podlage Izven urejenih prog
Priporočena dolžina
-15/0cm
Technical details
Dolžina (cm)
152
158
164
Radij (m)
Dolžina (cm)
152
12.2
158
13.3
164
14.6
Širina konice (mm)
Dolžina (cm)
152
129
158
130
164
131
Širina pod čevljem (mm)
Dolžina (cm)
152
82
158
83
164
84
Širina repa (mm)
Dolžina (cm)
152
111
158
112
164
112
Teža (g/smučko)
Dolžina (cm)
152
5
158
5
164
5

 

Več informacij

Elan Interra je all-mountain ženska smučka, ki je namenjena zelo dobrim smučarkam, ki uživajo v povezovanju dolgih in kratkih zavojev na urejenih progah, vendar se odlično obnese tudi v razbitem snegu in zmorejo tudi občasen skok izven smučišč, po zaslugi malce večje širine in inovativen tehnologije Amphibio 4D, združuje Amphibio profil in posebej oblikovano zgornjo ploskev smuči. Amphibio profil je edinstvena kombinacija camber profila, ki zagotavlja odličen oprijem robnikov ter rocker profila, ki omogoča hitre in lahkotne zavoje. K temu smo dodali še posebno obliko zgornje ploskve smuči, ki močno zmanjša vibracije. V sprednjem delu je konveksna in zagotavlja natančen vstop v zavoj, v zadnjem delu pa je konkavna in zagotavlja dinamičen zaključek zavoja.

Elanove inovativne tehnologije

Amphibio 4D

Amphibio 4D

Elanova patentirana tehnologija Amphibio 4D je prava evolucija sodobnega smučanja. Strukturne plasti na smučki so tradicionalno ravne, v Elanu pa smo jih strateško ukrivili v konveksne in konkavne oblike na sprednjem in zadnjem delu smuči. Ta inovativni pristop k oblikovanju materialov, skupaj s profilom Amphibio, zagotavlja vsestranskost, moč in odlične vozne lastnosti.

Profil

Amphibio

Amphibio

Profil Amphibio je revolucionarna zasnova smuči, ki v enem profilu združuje camber in rocker. V ločeno zasnovani levi in desni smučki smo camber profil uporabili na notranjem robniku, ki zagotavlja natančnost, stabilnost in odličen oprijem robnikov. Zunanji robnik z rocker profilom pa poskrbi za enostavne zavoje in sproščeno ter brezskrbno smučanje.

Dual Shape

Konveksno

Konveksno

Natančen vstop.

Konkavno

Konkavno

Hiter zaključek.

Konstrukcija

RST

RST

RST stranski rob optimizira prenos energije in moči s smučarja na robnik in tako omogoča kar najboljši oprijem robnikov po celi dolžini smuči.

Sredica

Lesena sredica Dualite

Lesena sredica Dualite
Lahkotna in živahna lesena sredica, sestavljena iz kombinacije lesa in lahke sintetične mase. Takšnaa konstrukcija omogoča izboljšan prenos energije in oprijem robnikov, a hkrati ohranja enostavno vodljivost smučke v vseh snežnih pogojih.
Ojačitve

Dual Ti / Ti2

Dual Ti / Ti2

Dual Ti je sendvič konstrukcija lesene sredice ter dvema plastema titanala. Takšna konstrukcija poskrbi za izjemen oprijem robnikov in progresivni upogib smuči, ki ga zahtevajo najboljši smučarji.

Sistem

Power Shift

Power Shift

Power Shift je upogljiv sistem vezi, ki zagotavlja moč in odlične vozne lastnosti. Tanek profil plošče je izdelan iz lahkih kompozitnih materialov, ki blažijo vibracije in zagotavljajo neposreden prenos energije na smučko, to pa zagotavlja natančnost in odlične vozne lastnosti.

Ocena izdelka:

Vaši osebni podatki, ki jih vnašate med postopkom naročanja in plačila, so zaščiteni s protokolom SSL. Tretje osebe ne morejo videti podatkov, ki jih vnašate. Za varen prenos podatkov uporabljamo sodobno 128-bitno tehnologijo.
 

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC