Amphibio 84 Ti Power Shift
Amphibio 84 Ti Power Shift
Amphibio 84 Ti Power Shift

Amphibio 84 Ti Power Shift

100% Zabava

Zjutraj na urejenih progah, popoldne na razbitem snegu, v pršiču ali v južnem snegu - ne glede na razmere, ki vas čakajo in različne stile smučanja, boste z Amphibio 84 Ti vedno v dobri družbi!
Deli stran
1.000,00 $
Raven znanja
4-8/10 Osnovno Napredno Odlično
Teren
1-7/10 Urejena proga Vse podlage Izven urejenih prog
Priporočena dolžina
-10/+5cm
Technical details
Dolžina (cm)
164
170
176
182
Radij (m)
Dolžina (cm)
164
14.6
170
15.8
176
17.1
182
18.5
Širina konice (mm)
Dolžina (cm)
164
131
170
131
176
131
182
131
Širina pod čevljem (mm)
Dolžina (cm)
164
84
170
84
176
84
182
84
Širina repa (mm)
Dolžina (cm)
164
112
170
112
176
112
182
112

 

Več informacij

Vaša naloga je zgolj še izbrati, kam na naslednjo smučarijo, kajti pravo smučko smo vam že izbrali! Z 84 mm širine pod čevljem in konstrukcijo, ki odpušča napake, je Amphibio 84 Ti prava smučka za vse smučarske razmere, ki si jih lahko zamislite. Opremili smo jo s tehnologijo Amphibio 4D, ki združuje Amphibio profil in posebej oblikovano zgornjo ploskev smuči. Amphibio profil je edinstvena kombinacija camber profila, ki zagotavlja odličen oprijem robnikov ter rocker profila, ki omogoča hitre in lahkotne zavoje. K temu smo dodali še posebno obliko zgornje ploskve smuči, ki močno zmanjša vibracije. V sprednjem delu je konveksna in zagotavlja natančen vstop v zavoj, v zadnjem delu pa je konkavna in zagotavlja dinamičen zaključek zavoja. Z Amphibio 84 Ti bo vsak zavoj užitek!

Elanove inovativne tehnologije

Amphibio 4D

Amphibio 4D

Elanova patentirana tehnologija Amphibio 4D je prava evolucija sodobnega smučanja. Strukturne plasti na smučki so tradicionalno ravne, v Elanu pa smo jih strateško ukrivili v konveksne in konkavne oblike na sprednjem in zadnjem delu smuči. Ta inovativni pristop k oblikovanju materialov, skupaj s profilom Amphibio, zagotavlja vsestranskost, moč in odlične vozne lastnosti.

Profil

Amphibio

Amphibio

Profil Amphibio je revolucionarna zasnova smuči, ki v enem profilu združuje camber in rocker. V ločeno zasnovani levi in desni smučki smo camber profil uporabili na notranjem robniku, ki zagotavlja natančnost, stabilnost in odličen oprijem robnikov. Zunanji robnik z rocker profilom pa poskrbi za enostavne zavoje in sproščeno ter brezskrbno smučanje.

Dual Shape

Konveksno

Konveksno

Natančen vstop.

Konkavno

Konkavno

Hiter zaključek.

Konstrukcija

RST

RST

RST stranski rob optimizira prenos energije in moči s smučarja na robnik in tako omogoča kar najboljši oprijem robnikov po celi dolžini smuči.

Sredica

Lesena sredica Power

Lesena sredica Power
Sredico Power sestavljajo leseni deli, ki so vertikalno povezani z laminati in tvorijo okvir okoli sintetične sredice. Okvir omogoča večjo torzijsko stabilnost in povečano odzivnost. Konstrukcija generira boljši oprijem v prednjem in zadnjem delu smučke in ima enoten upogibni vzorec.
Ojačitve

Dual Ti / Ti2

Dual Ti / Ti2

Dual Ti je sendvič konstrukcija lesene sredice ter dvema plastema titanala. Takšna konstrukcija poskrbi za izjemen oprijem robnikov in progresivni upogib smuči, ki ga zahtevajo najboljši smučarji.

Sistem

Power Shift

Power Shift

Power Shift je upogljiv sistem vezi, ki zagotavlja moč in odlične vozne lastnosti. Tanek profil plošče je izdelan iz lahkih kompozitnih materialov, ki blažijo vibracije in zagotavljajo neposreden prenos energije na smučko, to pa zagotavlja natančnost in odlične vozne lastnosti.

Ocena izdelka:

Vaši osebni podatki, ki jih vnašate med postopkom naročanja in plačila, so zaščiteni s protokolom SSL. Tretje osebe ne morejo videti podatkov, ki jih vnašate. Za varen prenos podatkov uporabljamo sodobno 128-bitno tehnologijo.
 

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC