10. SKIVENTURE

Image:10. SKIVENTURE
26. mar, 2018 Avtor: Davo Karničar
DELI STRAN

 

10. SKIVENTURE (smučarska pustolovščina na Jezerskem)

Velikonočni ponedeljek 2. april 2018 zbor ob 7.00 v dolini Ravenske kočne. (predvidoma na centralnem parkirišču, če zapade sneg nižje).

Načrtovan je vzpon na Jezersko sedlo, ob novozapadlem snegu - razmeram primerna tura. Obvezna uporaba popolne lavinske opreme in čelade, o uporabi derez in cepina obvestimo pred začetkom ture.

Z nami bo ELAN in priložnost testiranja smuči IBEX.

Ob zaključku bomo med udeleženci izžrebali praktične nagrade. Žrebne kupone dobite ob obvezni registraciji. ( da nam kdo ne uide na Solčavsko)

Tura ni primerna za popolne začetnike!

Za varnost bodo poskrbeli člani GRS Jezersko.
Info, Davo Karničar: 040 224 000

Kako izbrati najboljše smuči?
21. jan, 2019 | Krista Crabtree

Kako izbrati najboljše smuči?

Poleg geometrije smuči (širina pasu, oblika konice, zasnova repa) in dolžine (v večini primerov naj vam ne seže više od sredine čela) je treba razmisliti, na kakšnem terenu boste smučali.

Preberi več
Kako vzgojiti malega smučarja?
14. jan, 2019 | Krista Crabtree

Kako vzgojiti malega smučarja?

Naslednje nasvete podajam iz prve roke. Vse sem okusila na lastni koži kot mama in kot smučarka. Napake se dogajajo in so sestavni del učnega procesa. Morda na koncu otroku celo pomagajo, da resnično postane vseživljenjski smučarski navdušenec.

Preberi več
Dobre vibracije
07. jan, 2019 | Gregor Šket

Dobre vibracije

Zermatt je utelešenje zimskega raja. Vasica brez avtomobilov, ki gnezdi pod Matterhornom, je kot nekakšen nostalgičen spomin na zime, ki so jih poznali naši dedki in babice. A Zermatt pravzaprav navdušuje z unikatno kombinacijo tradicije in sodobnosti. Tam se smuča 365 dni na leto.

Preberi več
Oglejte si vse novice
Vaši osebni podatki, ki jih vnašate med postopkom naročanja in plačila, so zaščiteni s protokolom SSL. Tretje osebe ne morejo videti podatkov, ki jih vnašate. Za varen prenos podatkov uporabljamo sodobno 128-bitno tehnologijo.
 

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC